Optimaal gebruik maken van smartphone batterij

Het is belangrijk dat je optimaal gebruik kunt maken van de smartphone batterij. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat je je batterij kunt besparen en sneller op kunt laden.

Samsung batterij snel leeg

Niets is zo vervelend als wanneer uw Samsung batterij snel leeg is. Toch krijgen heel veel mensen daar vroeg of laat mee te maken. Dat kan heel specifieke redenen hebben.

iPhone batterij kalibreren

Heeft u ooit gehoord van iPhone batterij kalibreren? Dat is een eenvoudige en effectieve wijze om ervoor te zorgen dat de batterij van uw iPhone zichzelf weer wat herstelt. Want laten we eerlijk zijn: iedere smartphone gebruiker krijgt vroeg of laat problemen met de batterij van zijn smartphone.

iPhone 6 batterij vervangen

Wanneer u al wat langer een iPhone 6 hebt, merkt u na verloop van tijd vanzelf dat de batterij minder goed werken. Vaak is dat na een jaar intensief gebruik al goed merkbaar. De batterij gaat veel sneller leeg en dat is praktisch gezien ontzettend vervelend.

iPhone batterij snel leeg

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig de app van Facebook op zijn of haar smartphone. Deze wordt dan ook veelvuldig gebruiken behoort niet voor niets tot de meest populaire applicaties. Heel veel mensen scrollen in de pauze even snel over hun tijdlijn. Stiekem kost dat behoorlijk veel tijd en nóg meer batterij.