SD-KaartenSD-Kaarten

Geschiedenis van de SD-kaart

In het jaar 2000 was de SD-kaart voor het eerst te koop. Toentertijd was het geheugen van de kaart nog beperkt. Vandaag de dag variƫren de kaarten van 128 MB tot en met 32 GB. De kaarten met deze grotere opslagcapaciteit worden SDHC (SD High Capacity) genoemd. Vanaf 2011 is het alleen nog maar nodig om SD kaarten met een geheugen van 2 GB te kopen. De SD kaart is een ideaal en handzaam middel om mee te nemen op vakantie en om de meest prachtige foto's en filmpjes op te bewaren.

De bijzondere SD-kaarten

Tevens zijn er ook nog een aantal bijzondere SD kaarten. Ook zijn er geheugenkaarten die via een scherm laten zien hoeveel ruimte er nog beschikbaar is op het kaartje. Andere SD-kaarten zijn weer voorzien van een WiFi-verbinding, waardoor deze geheugenkaarten direct hun inhoud door kunnen sturen naar uw PC of laptop. Dankzij deze verbinding hoeft er geen camera meer aan te pas te komen. Met diverse adapters is het mogelijk om micro SD kaarten en nano SD kaarten via een adapter als normale SD kaart te gebruiken.

GSMbatterij heeft veel accessoires voor uw telefoon

GSMbatterij.nl heeft nog veel meer accessoires voor uw telefoon of fototoestel en camera. Zo beschikt onze online shop over headsets, standaard opladers, autoladers, externe batterijen en datakabels. Dit zijn de originele accessoires voor de merken Apple, Samsung, HTC, Blackberry, LG, Nokia, Sony en Huawei. GSMbatterij.nl is een van de goedkoopste aanbieders van telefoonaccessoires dus kijk niet verder en bestel al uw favoriete producten hier!